Diensten

Verhuizingen

Verhuizen is voor veel mensen een grote opgave. Er komt een hoop bij kijken: inpakken, de verhuisbus regelen, sjouwen, de bus in- en uitladen, enzovoort. Zo’n verhuizing is lichamelijk zwaar en kan veel stress met zich meebrengen. Voor senioren en mindervaliden kan een verhuizing helemaal een belemmering zijn. Mol Verhuizingen neemt u deze zorg graag uit handen. Ook bedrijven kunnen bij ons terecht, voor zowel interne als externe verhuizingen.
Onze klanten krijgen van ons gratis verhuisdozen met inpakpapier en stickers. Bovendien rekenen we geen zaterdagtoeslag. Verder bieden we als extra service aan 55-plussers een korting van 15% op de totaalprijs. Natuurlijk is uw inboedel tijdens de verhuizing verzekerd. Dit is ook het geval bij eventuele opslag in onze verwarmde opslagruimte.

Robin Mol - Mol Verhuizingen, Breda

Verhuisdiensten

Mol Verhuizingen verzorgt een verscheidenheid aan verhuisdiensten. Zo kunt u kiezen voor:

  • Complete verhuizing
  • Deelverhuizing (alleen grote stukken)
  • In- en/of uitpakservice
  • De- en hermontagewerkzaamheden
  • Huur van (vracht)wagen met chauffeur
  • Gebruik van externe verhuislift
  • Tussentijdse opslag in verwarmde opslagruimte
  • Bedrijfsverhuizing (intern en extern)
  • Seniorenverhuizing

Als u andere wensen hebt, zijn deze uiteraard bespreekbaar. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Robin Mol - Mol Verhuizingen, Breda

Verhuizen van A tot Z

Het kan voorkomen dat u niet in de gelegenheid bent uw verhuizing zelf te regelen. In dat geval kunt u alles overlaten aan Mol Verhuizingen: het plannen, het inpakken, het instapklaar maken van de nieuwe woning, de verhuizing zelf, het uitpakken en de eindschoonmaak. Wij staan van begin tot eind voor u klaar, alles afgestemd op uw situatie.

Zelf verhuizen

Als u van plan bent zelf de handen uit de mouwen te steken, kunt u bij ons een verhuiswagen met chauffeur huren. Het inhuren van extra verhuizers is ook mogelijk. Hieronder vindt u een lijst met de opties en het bijbehorende uurtarief. Deze prijzen gelden bij een minimale afname van 3 uur.

Bakwagen + chauffeur € 80,00 (excl. btw)
Bakwagen + chauffeur + 1 verhuizer € 110,00 (excl. btw)
Bakwagen + chauffeur + 2 verhuizers € 150,00 (excl. btw)
Bakwagen + chauffeur + 3 verhuizers € 180,00 (excl. btw)

20588309-lege-ruimte-met-ladder-en-kartonnen-dozen-en-hardhouten-vloerOntruimingen

Desgewenst voert Mol Verhuizingen ook ontruimingen van woningen en bedrijven uit. Wij zorgen ervoor dat de woning- of bedrijfsontruiming zorgvuldig, discreet en vlot verloopt. Eventueel verwijderen wij vloeren, voeren we onbruikbaar materiaal af en leveren we het desbetreffende pand bezemschoon op. Zo kunt u het pand snel opnieuw in gebruik nemen.

31010161-close-up-van-mens-die-sofa-zoals-hij-neemt-zijn-intrek-in-new-homeKlussendiensten

Het kan voorkomen dat u voor of na een verhuizing of ontruiming iemand nodig hebt die u wat klussen uit handen neemt. Mol Verhuizingen verzorgt alles wat met klussen te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan laminaat leggen, behangen, schilderen, montagewerkzaamheden enzovoort. U kunt ons inschakelen om uw woning of bedrijfspand helemaal klaar te maken, zodat u er meteen kunt intrekken.

Verhuiswagen - Mol Verhuizingen, BredaTransport

Onze transportdienst is inzetbaar voor diverse soorten klussen. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen als pakketdienst of bezorgservice, maar ook inhuren voor het transport van witgoed en bruingoed of de levering van meubels, keukens en bedden. Kortom: wij transporteren alles van envelop tot pallet.
Moet er wat vervoerd worden voor uw bedrijf? U kunt bij ons een chauffeur inhuren, met of zonder vrachtwagen of verhoogde en verlengde bestelbus. Wij transporteren of distribueren uw producten dan voor u. Of het nu om een losse klus gaat, of om een regelmatige samenwerking: Mol Verhuizingen staat voor u klaar. Maak nu een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

© Mol verhuizingen 2016 - Powered by Searchtrends | Disclaimer | Privacy